Raketgruppen drar igång

Chalmers raketgrupp har nu kommit igång och vi i styrelsen jobbar för att vi så fort som möjligt ska kunna anordna diverse saker för medlemmarna och sätta fart på en preliminär design av vårt första projekt. Styrelsen planerar för tillfället att

  • Anordna ett första möte med alla som vill vara medlemmar och som tycker att det vore roligt med ett raketprojekt. Det bjuds på fika och styrelsen ska presentera olika förslag på projekt, som sedan utvecklas vidare under mötet. Det presenteras även översiktligt hur projektet är tänkt att genomföras.
  • Anordna en kick-off kväll där det ska byggas små modellraketer med inköpta raketmotorer, där kvällen förhoppningsvis avslutas med att raketerna skjuts upp.
  • Medverka med ett bidrag till Chalmers Cortègen. Mer information för de som vill deltaga kommer senare.

För övrigt arbetar styrelsen på att nå ut till Chalmers studenter och visa att vi finns. Vi för även dialog med professorer som kan komma att hålla föreläsningar för medlemmarna om rymd- och raketrelaterade områden, samt med olika företag och organisationer för att se hur vi kan samarbeta med dem.

2 kommentarer

  1. Ja va roligt

  2. Walther

    Shit va kul!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *